Veilig kopen

Hoe u immitaties herkent:

Voordat u over gaat tot aanschaf, zorg ervoor dat het Beats by Dr Dre product dat u wilt kopen authenthiek is. Fake Beats producten krijgen geen garantie en gaan vaak snel na aanschaf al kapot. Om nog maar niet te spreken over het verschil in audiokwaliteit.

Als je zeker wilt weten dat je veilig een origineel exemplaar koopt. Zorg dan dat je bij een officiële distributeur koopt.

 

Mocht je toch via Marktplaats of een onbetrouwbare website willen bestellen lees dan de onderstaande tips. En lees meer over het kopen van Beats op Marktplaats.

Een paar tips om fakes te herkennen:

1. Als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo. Echte Beats producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een unieke luisterervaring te leveren.

2. Wanneer een aanbieder korting aanbied wanneer u meerdere hoofdtelefoons afneemt is deze aanbieden geen geauthoriseerde Beats By Dr Dre reseller.

3. Zorg ervoor dat het plastic aan de buitenkant van de verpakking strak en professioneel is aangebracht. Op veilingsites worden producten vaak aangeboden zonder doos of handleiding, zonder garantie en zonder documentatie. Hierbij gaat het bijna altijd om namaak producten. Kortom: Beats By Dre produten niet professioneel verpakt zijn zijn bijna altijd namaak.

4. Zeer goedkoop, beschadigde verpakkingingen, labels, vreemde tekens of spelfouten zijn allemaal duidelijke tekenen van immitaties.

Advies wanneer je immitaties hebt aangeschaft.

Wanneer je verwacht dat je Beats by Dre niet authentiek zijn kunt u een aantal stappen ondernemen:

1. Neem contact op met de verkoper en probeer uw geld terug te krijgen.

2. Neem contact op met u bank en probeer de betaling ongedaan te maken.

3. Als u de immitaties heeft aangeschaft op sites als marktplaats of ebay meld de verkoper dan als oplichter bij de desbetreffende website.

4. Houd uw rekening in de gaten. Vaak zijn de sites waar fakes verkocht worden ook pishing sites die op uw persoonlijke (bank)gegevens uit zijn.

 

Leave a Reply