Pluspunten van de producten van Beats By Dre

De Producten van Beats by dre hebben een aantal voordelen die vaak niet eens genoemd worden! Daarom zetten wij ze voor je op een rijtje.

  • De hoofdtelefoons en oordopjes zijn allemaal ontzettend stevig! Zelf ben ik wel een aantal keer per ongeluk op mijn solo HD’s gaan staan maar er was niets mee aan de hand. Omdat de meeste modellen van verhard plastic zijn gemaakt of zelf van aluminium zijn ze moeilijk kapot te krijgen. Veel hoofdtelefoons van andere merken gaan veel sneller kapot. Een setje Beats gaat dus veel langer mee wat uiteindelijk scheelt in de kosten. Zo hoef je niet elke 1 a 2 jaar nieuwe te kopen omdat ze kapot gaan, wat bij andere merken nog wel eens zo kan wezen.
  • Beats By Dre heeft als een van de weinige merken kabels die je kunt loskoppelen en vervangen. De kabel is vaak het meest kwetsbare onderdeel van een hoofdtelefoon. Wanner je deze kunt vervangen zal je hoofdtelefoon dus veel langer mee kunnen gaan. Terwijl andere fabrikanten willen dat je een nieuwe hoofdtelefoon koopt wanner je kabel is beschadigd kan je bij Beats gewoon je kabel vervangen.
  • Looks. Je kunt er niet omheen. Veel hoofdtelefoons zien er eigenlijk niet uit. Die van Dre zijn toch een van de mooiste op de markt!
  • Goede garantie. Wanneer je problemen hebt met je koptelefoon krijg je uitstekende garantie.

Related posts:

  1. Solo HD Stress test
  2. Beats By Dr. Dre gaat draadloos met Beats Wireless
  3. Imitaties
  4. Wat u moet weten voordat u Online Beats koopt
  5. Beats By Dre Kopen

Leave a Reply