Studio

Beats By Dre Studio

InfoReviewKopen

 

 

De Originele Beats die de wereld veroverde

Beats By Dre Studio Beste PrijsDe Beats By De Studio is waarschijnlijk het meest geziene en meest bekende model van Beats. Dit eerst model ,geintroduceerd in 2008, groeide uit tot een iconische hoofdtelefoon die de markt heeft veranderd. De Beats Studio was een van de eerste hoge kwaliteits hoofdtelefoon die er ook nog eens goed uitzag. Voorheen waren hoofdtelefoons die goede audio kwaliteit gaven totaal niet stijlvol. Dr Dre heeft dit gepoogd te veranderen en met groots succes. Vele fabrikanten hebben Dre dan ook gevolgd en komen nu ook met stijlvolle hoge kwaliteits hoofdtelefoons op de markt.

De eigenschappen de van de Beats Studio:

Krachtige noise cancelling

Gevoed door een paar AAA batterijen versterk de noise cancelling functie de muziek terwijl het al het achtergrond geluid wegfilterd. Zo kan jij ongestoord van je muziek genieten.

Extra comfortabele oorschelpen

De oorschelpen vallen om je oor heen. Door de zachte kussens zitten ze extra comfortabel en kan je ze uren dragen zonder ergens last van te hebben. De oorschelpen zijn voorzien van een luchtdoorlatend membraan, hierdoor blijven je oren fris en krijg je ok geen zweterige oren.

Iconisch design en geweldige pasvorm

Bij het ontwerpen van de Studio stond ergonomie hoog in het vaandel. Hierdoor is deze lichtgewicht en comfortabel om te dragen. Het ontwerp is ook iconisch en stijlvol. De vorm en het ontwerp van de Beats By Dre wordt dan ook gekopieerd door verschillende merken rond de wereld. Een trendsetter dus.

Kenmerkende afstandsbediening

De Studio beschikt ook over de kenmerkende afstandsbediening van de Beats. Hiermee kan je je muziek gemakkelijk bedienen en telefoongesprekken voeren zonder dat je de hoofdtelefoon af hoeft te doen.

Vele kleuren

Beats By Dre kleuren

Sinds de eerste release van de Studio’s in zwart en wit zijn er vele kleuren bij gekomen. De Beats By Dre Studio’s zijn nu in de volgende kleuren beschikbaar:

Zwart, Wit , Rood, Zilver, Blauw, Groen, Paars, Roze en Oranje.

 

Beats Studio in alle kleuren

 

Review

Specificaties

  •  Gewicht: 240 gram

Kabels ect.

  • 3,5 mm audio kabel
  • 3.5 mm audio kabel met microfoon en afstandsbediening ( 1.361 meter)
  • 6.3 mm stereo adapter
  • Micofiber schoonmaakdoekje
  • 2 AAA batterijen

Beats By Dre Studio kopen

Klik hieronder om de beste prijs voor de Studio te bekijken (laagste prijs garantie!). Voor 22:00 besteld, morgen in huis en goede service. Wij raden deze winkel graag aan.

Beats By Dre Studio Beste Prijs

Leave a Reply