Solo HD

Beats by dre solo hd wit

Beats By Dre Solo HD

InfoReviewKopen

 

 

Lichtere en draagbaardere versie van de Studio


De Solo HD koptelefoon is ontworpen als een lichtere variant van de Studio die gemakkelijk is om mee te nemen. Met een formaat dat gemakkelijk in je tas past en een sound die weinig onder doet voor het Studio model is deze koptelefoon een topper voor onderweg.

Helder geluid, diepe bass

De Beats Solo HD zijn een van de weinige hoofdtelefoon met maarliefst 2 speakers in iedere oorschelp. Omdat een speaker zich op de lage tonen kan richten en de andere zich op de hoge tonen kan de Beats By Dre Solo HD een geluid creëren met perfecte hoge en lage tonen.

Superstevig

Beats Solo Hd in vele kleuren

De verschillende opvallende kleuren

De Solo HD is gemaakt voor superstevig duurzaam plastic en is versterkt met metalen onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je Solo HD niet kapot gaat.

Vele kleuren

Initieel was de Solo HD alleen beschikbaar in Zwart, Wit en Rood. Maar in de loop van de tijd heeft Beats By Dre de lijn uitgebreid met de colors campagne, zodoende is de Solo Hd ook beschikbaar in Roze, Paars, Donker Blauw, Licht Blauw en Groen.

Review

Specificaties

 

Waar kopen?

Klik hieronder om de beste prijs voor de Solo’s te bekijken (laagste prijs garantie!). Voor 22:00 besteld, morgen in huis en goede service.

Leave a Reply