Mixr

Beats By Dre Mixr

InfoReviewKopen

 

 

De krachtige lichtgewicht hooftelefoon ontworpen door dj’s voor dj’s

Samen met niemand anders dan de wereldberoemde DJ David Guetta heeft Beats By Dr Dre deze DJ-hoofdtelefoon ontworpen. Het resultaat is een flelibele lichtgewicht hoofdtelefoon, ideaal voor DJ’s. Zoals je van Beats gewend bent ziet de Beats Mixr er ook weer zeer mooi uit.

Stevig geluid

De Beats By Dre Mixr heeft een geluid dat is ontworpen om boven het feestgeruis uit te komen. Een diepe bass met een krachtig volume.

Roterende oorschelpen

De roterende oorschelpen van de Beats By Dre Mixr zijn ideaal voor DJ’s. Maar ook tijdens normaal gebruik erg handig. Bijvoorbeeld als je even naar iemand moet luisteren.

Twee audio plugs

De Mixr heeft twee audio plugs. Hiermee kan je een andere hooftelefoon aan de Mixr koppelen. Zo kan je gemakkelijk je muziek delen met anderen.

Duurzaam

De Mixr is ontworpen om extra stevig te zijn zodat ze bestand zijn tegen het intensieve gebruik van DJ’s. Na gebruik kan de Mixr opgevouwen worden voor gemakkelijk transport en veiligheid.

Kleuren De Beats Mixr is te koop in de kleuren Zwart, Wit en Rood

 

beats mixr in rood wit en zwart

 

Review

 

Specificaties

  • kabels bij de mixr Beats Mixr™ on ear headphones
  • 3.5mm audio cable
  • ¼” audio adapter
  • In-line remote & mic cable (features may vary)
  • Carrying case
  • Beats cleaning cloth

Beats By Dre Mixr kopen

Klik hieronder om de beste prijs voor de Studio te bekijken (laagste prijs garantie!). Voor 22:00 besteld, morgen in huis en goede service. Wij raden deze winkel graag aan.

Leave a Reply