Namaak herkennen

Immitaties van de Beats By Dr Dre koptelefoons worden ontzettend goed gemaakt. Veel van de neppe beats by dr dre’s zijn uiterlijk niet van echt te onderscheiden.

Op deze pagina zullen we niet uitgebreid uiteenzetten hoe je voor elk model de imitaties kunt onderscheiden. Weten of je een origineel exemplaar of een replica hebt is niet zozeer een kwestie van het inspecteren van je koptelefoon of de verpakking maar weten waar deze vandaan komt.

Imitaties zijn soms moeilijk van echt te onderscheiden en er zijn ook een aantal Myhten en Fabels over het herkennen van imitaties.

Als je zeker wilt weten dat je een origineel exemplaar aanschaft, zorg dan dat je bij een geauthoriseerde dealer koopt. Zo krijg je de garantie dat je een authentieke Beats By Dr Dre koopt.

Neppe Beats Herkennen

We zullen op deze pagina wat basisinformatie geven om neppe Beats By Dr Dre’s te herkennen. En replica’s en originele exemplaren op een aantal punten vergelijken.

  • Namaak Beats By Dr Dre gebruiken vrijwel altijd het amerikaanse ontwerp van de verpakking. Wanneer je de europese versie van de verpakking bezit kun je er zekerder van zijn dat je een origineel exemplaar bezit.
  • Replica’s hebben veel vaker dan originele beschadigde dozen. Dit komt omdat het transport bij de originele veel zorgvuldiger gaat.

 

Klik op de afbeeldingen voor toelichting.

 

 

Rare versies en kleuren

Namaak Beats worden ook vaak verkocht in versies en kleuren die Beats Audio niet zelf verkoopt. Bijvoorbeeld Michael jackson versies, een Kobe Bryant versie, een Ferrari versie en een Lamborghini versie. Shops die deze versies verkopen zijn dus overduidelijk namaak.

Leave a Reply