Beats By Dre studio krijgt een upgrade

Sinds de introductie in 2008 heeft Beats By Dre de markt voor hoofdtelefoons en de muziekindustrie veranderd. Iedere pop/hip-hop/rockster die er toe doet heeft ondertussen wel zijn eigen Beats By Dre versie. Van justin Bieber tot 50 cent.

Maar terwijl Beats By Dre altijd veel lof heeft gekregen over het design van de hoofdtelefoons was er altijd nog enige kritiek op de geluidskwaliteit in verhouding tot de prijs. Maar dit staat op het punt te veranderen met de onthulling van de herontworpen studio hoofdtelefoons.

Het klassieke design van de Studio is verfijnd zodat de hoofdtelefoon comfortabeler op het hoofd past en 20% lichter is geworden. De noire cancelling functie is verbeterd en heeft nu twee standen ( met een stand voor flight-friendly mode voor als je gewoon wat rust wilt zonder muziek). Er is een nieuwe lithium accu die voor 20 uur speeltijd zorgt. maar de grootste verbetering is toch wel het geluid: de gloed nieuwe beats Acoustic Engine gebruikt nieuwe technologie om een helderder en meet gebalanceerd geluid te leveren. Dit betekent geen overdreven baas meer maar een goed helder geluid. (Natuurlijk mag de bass er alsnog wel wezen)

Het nieuwe model is te verwachten rond september.

 

Related posts:

  1. Beats koopt muziekdienst MOG
  2. Studio
  3. Pluspunten van de producten van Beats By Dre
  4. Beats Studio Stress test
  5. Beats By Dr. Dre gaat draadloos met Beats Wireless

Leave a Reply