Wat is er zo speciaal?

Soms kunnen we een ding zeggen en interperteren mensen ons totaal verkeerd en begrijpen ze niet wat er nu eigenlijk gezegd wordt. Dit geld ook als het gaat om muziek, de luisteraars kunnen alle geluiden horen die werden opgenomen in de studio. De meeste muziek producers en artiesten steken veel moeite in hun opnamesessies om hun sound te perfectioneren. Helaas zullen deze geluiden het grootste deel van de tijd hun luisteraars nooit bereiken, dit komt door de lage kwaliteits koptelefoons die worden gebruikt door de luisteraars.

Het komt vaak voor dat slechte koptelefoons en lage kwaliteits kabels er voor zorgen dat de geluidskwaliteit niet optimaal. Dt zorgt voor verlies aan helderheid in het geluid en zorgt er voor dat bepaalde toenen wegvallen. De meeste koptelefoons zijn niet trouw aan de dynamiek, de bas en de frequenties van de originele opnames. Hierdoor maakt de muziek niet de impact bij de luisteraard waar de artisten naar streven.

Dit is waar een hoge kwaliteits hoofdtelefoons echt een groot verschil kan maken. Met kwaliteits koptelefoons zoals de Monster Beats koptelefoon is het geluid dat de luisteraars te horen vrijwel identiek aan wat de artiesten horen tijdens de oorspronkelijke opnames in de studio. Studio kwaliteit geluiden zijn niet langer voorbehouden alleen voor artiesten en dj’s. Het volledige gamma van Monster Hoofdtelefoon brengt professionele geluidskwaliteit voor de consument, recht in je woonkamer, of onderweg.

De hoofdtelefoons worden geleverd met oplaadbare batterijen (waar nodig) die langdurig meegaan. De oordoppen produceren niet alleen een superieure geluidskwaliteit, maar zijn ook comfortabel om voor langere tijd te dragen. De oordoppen worden geleverd met ultra-zachte ademende en zachte oorkussens die ervoor zorgen dat luisteraars koel en comfortabel, zelfs zelfs wanneer je uren lang muziek luisterd blijven de beats by dre comfortabel zitten.

Extra zachte oorschelpen

Zeer comfortabele oorschelpen. Deze laten uitstekend lucht en vocht door waardoor je geen zweterige oncomfortabele oren krijgt.

De Monster hoofdtelefoons worden geleverd met superieure vierpool 4 twisted pair kabels die zijn gebouwd voor extreme helderheid en minder signaalverlies. Draadloze versies zijn tegenwoordig ook beschikbaar, deze zijn ideaal om rond te bewegen zonder dat je verstrikt raakt. Dansen, springen en vrij rondlopen is nu mogelijk met deze draadloze Monster Beats koptelefoon. Zowel de vaste als de draadloze varianten produceren een superieure geluidskwaliteit met een hoge mate van geluidskwaliteit die het geluid in de studio nabootst.

Elke hooftelefoon die is gekocht bij een Monster is voorzien van een krasbestendige hoogglans afwerking die er voor zorgt dat de hoofdtelefoon er prefect uit blijft zien, ondanks intensief gebruik. De wereldwijde Monster Beats verkoop cijfers zijn het bewijs voor de superioriteit van het merk.

De Beats By Dre hoofdtelefoons kunnen gemakkelijk gebruikt worden met verschillende draagbare apparaten zoals de iPhone en de Blackberry. Dit is een van de beste manieren om te luisteren naar muziek zoals het bedoeld was te zijn.