Beats By Dr. Dre gaat draadloos met Beats Wireless

Beats By Dr. Dre heeft de Beats Wireless aangekondigd, een draadloze koptelefoon met Bluetooth. Deze heeft het design van de populaire Solo HD en kan eenvoudig worden gekoppeld met een smartphone of tablet. Het nieuwe model is ook voorzien van ControlTalk, met een microfoon in de oorschelp en alle benodigde bedieningsknoppen.

De Beats Wireless is tevens uitgerust met een ingebouwde accu, die tien uur meegaat en kan worden opgeladen via de meegeleverde usb-kabel. Als de accu leeg is of als je geen Bluetooth kan of wilt gebruiken, dan kun je de koptelefoon ook gewoon aansluiten via een meegeleverde mini-jack kabel. De Beats Wireless is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en krijgt een adviesprijs van 279,95 euro.

Beats By Dr. Dre introduceert de Beats Wireless bluetooth hoofdtelefoonBeats By Dr. Dre introduceert de Beats Wireless bluetooth hoofdtelefoon die de luisteraar volledige muzikale vrijheid biedt. Deze draadloze hoofdtelefoon met het design van de populaire Solo HD beschikt over bluetooth waarmee deze eenvoudig te koppelen is aan een smartphone of tablet met bluetooth.De Beats Wireless levert net als alle andere Beats By Dr. Dre producten glasheldere hoge tonen, een natuurlijk middengebied en een krachtige strakke bas. Om ook via bluetooth de beste prestaties te kunnen leveren is de Beats Wireless voorzien van de laatste bluetooth technologieën en geschikt voor ontvangst van AAC en APT-X signalen.Uiteraard is ook deze Beats voorzien van ControlTalk. Ingebouwd in de oorschelp bevindt zich een microfoon en alle benodigde bedieningsknoppen zitten binnen handbereik op de rechter oorschelp. De ingebouwde accu kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-kabel en levert tot 10 uur luisterplezier. Is de accu leeg of moet de hoofdtelefoon aangesloten worden op een bron zonder bluetooth, dan kan er ook gebruikt gemaakt worden van de meegeleverde mini-jack kabel.De Beats Wireless is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft een verkoopprijs van 279,95 euro.

Bron: www.gadgetzone.nl

Related posts:

  1. Wireless
  2. Beats koopt zichzelf deels terug van HTC
  3. Fiat 500L voorzien van goede ‘Beats by Dr. Dre’
  4. Beats by Dr. Dre eerste bluetooth speaker
  5. Beats koopt muziekdienst MOG

Leave a Reply